Change pack
Cornerstone Jan 23 - 29 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 23 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 13 + 35

    Answer: 1415
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x - 8 = 37

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 7cm and 24cm

    Answer: 25cm
  4. 4. Ratio

    Share 28 in the ratio 3:1

    Answer: 21 and 7
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 8, 13, 40, 18, 50, 42, 5, 33

    Answer: 26.1

Tuesday 24 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 23 + 15

    Answer: 1315
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x - 11 = 64

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 3cm and 4cm

    Answer: 5cm
  4. 4. Ratio

    Divide 70 in the ratio 2:4:1

    Answer: 20, 40 and 10
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 19, 2

    Answer: 7.6666666666667

Wednesday 25 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 27 + 37

    Answer: 57
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x + 7 = 47

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 10cm and b = 11cm

    Answer: 14.87cm
  4. 4. Ratio

    Divide 72 in the ratio 2:1:1

    Answer: 36, 18 and 18
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 25, 7, 47, 37, 36, 13, 27, 7

    Answer: 24.9

Thursday 26 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 26 + 23

    Answer: 11
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x + 8 = 28

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 12cm and 16cm

    Answer: 20cm
  4. 4. Ratio

    Divide 252 in the ratio 4:2:3

    Answer: 112, 56 and 84
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 18, 26, 28, 50, 20, 43, 46, 19

    Answer: 31.3

Friday 27 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 210 + 710

    Answer: 910
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x - 8 = 25

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 9cm and b = 12cm

    Answer: 15cm
  4. 4. Ratio

    Divide 156 in the ratio 1:4:1

    Answer: 26, 104 and 26
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 6, 17, 11

    Answer: 10