Change pack
Cornerstone Jan 16 - 22 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 16 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 58 + 25

    Answer: 4140
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x - 10 = 22

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 12cm and 35cm

    Answer: 37cm
  4. 4. Ratio

    Share 48 in the ratio 2:1

    Answer: 32 and 16
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 7, 15, 18, 19

    Answer: 13.4

Tuesday 17 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 16

    Answer: 56
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 11 = 27

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 10cm and b = 12cm

    Answer: 15.62cm
  4. 4. Ratio

    Share 133 in the ratio 4:3

    Answer: 76 and 57
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 41, 33, 47, 48, 31, 13, 40

    Answer: 36.1

Wednesday 18 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 68 + 18

    Answer: 78
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x + 13 = 79

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 4cm and b = 7cm

    Answer: 8.06cm
  4. 4. Ratio

    Share 75 in the ratio 3:2

    Answer: 45 and 30
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 47, 21, 20, 8, 14, 40, 49, 14

    Answer: 26.6

Thursday 19 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 14 + 13

    Answer: 712
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x - 11 = 37

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 15cm and 20cm

    Answer: 25cm
  4. 4. Ratio

    Share 102 in the ratio 2:1

    Answer: 68 and 34
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 13, 11, 5, 13

    Answer: 9.6

Friday 20 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 311 + 311

    Answer: 611
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x - 17 = 28

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 4cm and b = 15cm

    Answer: 15.52cm
  4. 4. Ratio

    Share 40 in the ratio 1:4

    Answer: 8 and 32
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 9, 39, 14, 23, 17, 50, 33, 30

    Answer: 26.9