Change pack
Cornerstone Dec 26 - Jan 1 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 26 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 13 + 25

    Answer: 1115
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x + 7 = 16

    Answer: x = 3
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 6cm and 8cm

    Answer: 10cm
  4. 4. Ratio

    Share 33 in the ratio 2:1

    Answer: 22 and 11
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 35, 46, 14, 29, 22, 19

    Answer: 27.5

Tuesday 27 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 312 + 412

    Answer: 712
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x - 5 = 40

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 12cm and b = 4cm

    Answer: 12.65cm
  4. 4. Ratio

    Share 60 in the ratio 1:2

    Answer: 20 and 40
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 4, 11, 10, 20

    Answer: 11.6

Wednesday 28 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 611 + 111

    Answer: 711
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x - 5 = 67

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 3cm and b = 14cm

    Answer: 14.32cm
  4. 4. Ratio

    Share 91 in the ratio 4:3

    Answer: 52 and 39
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 17, 3

    Answer: 11.333333333333

Thursday 29 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 24 + 46

    Answer: 76
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 10 = 38

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 12cm and 16cm

    Answer: 20cm
  4. 4. Ratio

    Share 36 in the ratio 3:1

    Answer: 27 and 9
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 21, 14, 23, 33, 38, 32, 7, 34

    Answer: 25.3

Friday 30 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 58 + 57

    Answer: 7556
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 3 = 43

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 6cm and b = 12cm

    Answer: 13.42cm
  4. 4. Ratio

    Share 36 in the ratio 2:1

    Answer: 24 and 12
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 26, 37, 14, 38, 34, 25

    Answer: 29