Change pack
Cornerstone Dec 19 - 25 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 19 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 35 + 28

    Answer: 1720
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x - 8 = 32

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 9cm and 40cm

    Answer: 41cm
  4. 4. Ratio

    Divide 91 in the ratio 2:2:3

    Answer: 26, 26 and 39
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 19, 7, 12

    Answer: 12

Tuesday 20 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 510 + 310

    Answer: 45
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x - 7 = 38

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 11cm and b = 9cm

    Answer: 14.21cm
  4. 4. Ratio

    Divide 234 in the ratio 2:3:4

    Answer: 52, 78 and 104
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 16, 17, 20, 45, 42, 39, 31, 30

    Answer: 30

Wednesday 21 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 47 + 15

    Answer: 2735
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 9 = 57

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 20cm and 21cm

    Answer: 29cm
  4. 4. Ratio

    Divide 216 in the ratio 3:4:2

    Answer: 72, 96 and 48
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 6, 8, 3, 12

    Answer: 7.2

Thursday 22 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 15 + 35

    Answer: 45
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 9 = 86

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 10cm and b = 10cm

    Answer: 14.14cm
  4. 4. Ratio

    Divide 220 in the ratio 2:1:2

    Answer: 88, 44 and 88
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 5, 18, 4, 19

    Answer: 11

Friday 23 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 15 + 13

    Answer: 815
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x - 14 = 14

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 15cm and 36cm

    Answer: 39cm
  4. 4. Ratio

    Divide 150 in the ratio 2:2:1

    Answer: 60, 60 and 30
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 9, 47, 43, 39, 21, 42, 6

    Answer: 29.6