Change pack
Cornerstone Dec 12 - 18 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 12 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 811 + 111

    Answer: 911
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x - 9 = 41

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 3cm and b = 8cm

    Answer: 8.54cm
  4. 4. Ratio

    Share 30 in the ratio 1:2

    Answer: 10 and 20
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 19, 30, 9, 39, 34, 36, 19

    Answer: 26.6

Tuesday 13 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 35 + 23

    Answer: 1915
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x + 9 = 17

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 8cm and 15cm

    Answer: 17cm
  4. 4. Ratio

    Share 80 in the ratio 1:3

    Answer: 20 and 60
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 14, 6

    Answer: 8.3333333333333

Wednesday 14 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 78 + 35

    Answer: 5940
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x + 14 = 44

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 15cm and 20cm

    Answer: 25cm
  4. 4. Ratio

    Divide 96 in the ratio 1:4:1

    Answer: 16, 64 and 16
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 20, 29, 24, 36, 12, 9

    Answer: 21.7

Thursday 15 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 25

    Answer: 45
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x - 13 = 23

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 3cm and b = 15cm

    Answer: 15.3cm
  4. 4. Ratio

    Divide 144 in the ratio 3:2:3

    Answer: 54, 36 and 54
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 7, 9, 19, 5

    Answer: 11.6

Friday 16 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 28 + 46

    Answer: 1112
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x - 14 = 2

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 5cm and 12cm

    Answer: 13cm
  4. 4. Ratio

    Divide 110 in the ratio 4:3:4

    Answer: 40, 30 and 40
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 15, 16, 6, 6

    Answer: 11