Change pack
Cornerstone Dec 5 - 11 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 5 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 45 + 67

    Answer: 5835
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 5 = 89

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 10cm and b = 9cm

    Answer: 13.45cm
  4. 4. Ratio

    Share 15 in the ratio 1:2

    Answer: 5 and 10
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 10, 8, 2

    Answer: 8.5

Tuesday 6 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 111 + 711

    Answer: 811
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 13 = 57

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 9cm and 12cm

    Answer: 15cm
  4. 4. Ratio

    Share 112 in the ratio 4:3

    Answer: 64 and 48
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 17, 13, 7, 6

    Answer: 9

Wednesday 7 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 56 + 15

    Answer: 3130
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x - 15 = 9

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 11cm and b = 11cm

    Answer: 15.56cm
  4. 4. Ratio

    Share 90 in the ratio 3:2

    Answer: 54 and 36
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 19, 50, 48, 46, 38, 23, 49

    Answer: 39

Thursday 8 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 25 + 23

    Answer: 1615
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x - 7 = 5

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 7cm and b = 6cm

    Answer: 9.22cm
  4. 4. Ratio

    Share 28 in the ratio 1:3

    Answer: 7 and 21
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 8, 43, 36, 29, 17, 43, 45, 9

    Answer: 28.8

Friday 9 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 911 + 111

    Answer: 1011
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 11 = 59

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 8cm and 15cm

    Answer: 17cm
  4. 4. Ratio

    Share 49 in the ratio 4:3

    Answer: 28 and 21
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 6, 14, 8, 16

    Answer: 11.6