Change pack
Cornerstone Nov 28 - Dec 4 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 28 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 911 + 111

    Answer: 1011
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x - 12 = 44

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 12cm and 35cm

    Answer: 37cm
  4. 4. Ratio

    Divide 140 in the ratio 2:1:2

    Answer: 56, 28 and 56
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 14, 18

    Answer: 15

Tuesday 29 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 17 + 36

    Answer: 914
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 12 = 89

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 8cm and b = 11cm

    Answer: 13.6cm
  4. 4. Ratio

    Divide 198 in the ratio 4:4:1

    Answer: 88, 88 and 22
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 24, 44, 25, 36, 33, 47, 15, 35

    Answer: 32.4

Wednesday 30 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 16 + 57

    Answer: 3742
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 3 = 45

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 8cm and 15cm

    Answer: 17cm
  4. 4. Ratio

    Divide 132 in the ratio 1:4:1

    Answer: 22, 88 and 22
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 47, 6, 17, 26, 49, 7, 25, 34

    Answer: 26.4

Thursday 1 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 212 + 512

    Answer: 712
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x + 3 = 25

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 6cm and 8cm

    Answer: 10cm
  4. 4. Ratio

    Divide 112 in the ratio 4:1:2

    Answer: 64, 16 and 32
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 46, 24, 46, 30, 38, 43, 50

    Answer: 39.6

Friday 2 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 68 + 26

    Answer: 1312
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 6 = 34

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 6cm and b = 10cm

    Answer: 11.66cm
  4. 4. Ratio

    Divide 126 in the ratio 4:2:1

    Answer: 72, 36 and 18
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 43, 43, 36, 26, 20, 30

    Answer: 33