Change pack
Cornerstone Nov 21 - 27 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 21 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 13 + 14

    Answer: 712
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 15 = 71

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 11cm and b = 13cm

    Answer: 17.03cm
  4. 4. Ratio

    Share 85 in the ratio 1:4

    Answer: 17 and 68
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 17, 13

    Answer: 13

Tuesday 22 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 57 + 17

    Answer: 67
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x + 14 = 64

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 15cm and 36cm

    Answer: 39cm
  4. 4. Ratio

    Share 30 in the ratio 1:2

    Answer: 10 and 20
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 17, 12

    Answer: 13

Wednesday 23 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 16 + 35

    Answer: 2330
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x - 19 = 29

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 3cm and b = 11cm

    Answer: 11.4cm
  4. 4. Ratio

    Share 119 in the ratio 4:3

    Answer: 68 and 51
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 10, 42, 28, 39, 40, 42, 5

    Answer: 29.4

Thursday 24 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 78 + 36

    Answer: 118
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x - 13 = 51

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 6cm and b = 10cm

    Answer: 11.66cm
  4. 4. Ratio

    Divide 140 in the ratio 1:3:1

    Answer: 28, 84 and 28
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 9, 19, 9

    Answer: 12.75

Friday 25 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 511 + 111

    Answer: 611
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 11 = 53

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 15cm and 20cm

    Answer: 25cm
  4. 4. Ratio

    Divide 77 in the ratio 4:2:1

    Answer: 44, 22 and 11
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 44, 5, 47, 40, 18, 45, 19, 30

    Answer: 31