Change pack
Cornerstone Nov 14 - 20 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 14 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 68 + 24

    Answer: 54
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x + 6 = 61

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 8cm and b = 10cm

    Answer: 12.81cm
  4. 4. Ratio

    Share 70 in the ratio 4:1

    Answer: 56 and 14
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 18, 7, 5, 19, 26, 18

    Answer: 15.5

Tuesday 15 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 27 + 37

    Answer: 57
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x - 12 = 36

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 5cm and 12cm

    Answer: 13cm
  4. 4. Ratio

    Share 60 in the ratio 2:1

    Answer: 40 and 20
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 14, 10, 7, 13

    Answer: 9.2

Wednesday 16 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 16 + 15

    Answer: 1130
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x - 6 = 99

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 8cm and b = 14cm

    Answer: 16.12cm
  4. 4. Ratio

    Share 42 in the ratio 1:2

    Answer: 14 and 28
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 4, 19, 14

    Answer: 14.25

Thursday 17 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 16

    Answer: 56
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 12 = 40

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 9cm and 40cm

    Answer: 41cm
  4. 4. Ratio

    Share 35 in the ratio 4:1

    Answer: 28 and 7
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 6, 45, 28, 47, 35, 45, 50

    Answer: 36.6

Friday 18 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 19 + 39

    Answer: 49
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x + 10 = 70

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 12cm and 35cm

    Answer: 37cm
  4. 4. Ratio

    Share 36 in the ratio 2:1

    Answer: 24 and 12
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 42, 8, 39, 7, 14, 7, 29, 33

    Answer: 22.4