Change pack
Cornerstone Nov 7 - 13 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 7 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 17 + 14

    Answer: 1128
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x - 16 = 38

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 7cm and 24cm

    Answer: 25cm
  4. 4. Ratio

    Divide 224 in the ratio 1:3:4

    Answer: 28, 84 and 112
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 17, 22, 46, 30, 11, 47, 44, 19

    Answer: 29.5

Tuesday 8 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 13 + 57

    Answer: 2221
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x - 17 = 88

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 9cm and 12cm

    Answer: 15cm
  4. 4. Ratio

    Divide 135 in the ratio 4:2:3

    Answer: 60, 30 and 45
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 39, 41, 5, 34, 8, 9, 21

    Answer: 22.4

Wednesday 9 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 17

    Answer: 47
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 8 = 85

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 6cm and b = 12cm

    Answer: 13.42cm
  4. 4. Ratio

    Divide 319 in the ratio 4:4:3

    Answer: 116, 116 and 87
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 16, 2

    Answer: 9.3333333333333

Thursday 10 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 911 + 111

    Answer: 1011
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 11 = 27

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 20cm and 21cm

    Answer: 29cm
  4. 4. Ratio

    Divide 208 in the ratio 3:3:2

    Answer: 78, 78 and 52
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 10, 9, 7, 12

    Answer: 8.2

Friday 11 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 58 + 23

    Answer: 3124
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x - 20 = 55

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 5cm and b = 13cm

    Answer: 13.93cm
  4. 4. Ratio

    Divide 170 in the ratio 2:1:2

    Answer: 68, 34 and 68
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 42, 9, 24, 9, 48, 38, 48

    Answer: 31.1