Change pack
Cornerstone Oct 31 - Nov 6 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 31 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 48 + 38

    Answer: 78
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 7 = 43

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 3cm and b = 8cm

    Answer: 8.54cm
  4. 4. Ratio

    Share 64 in the ratio 1:3

    Answer: 16 and 48
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 20, 8

    Answer: 14

Tuesday 1 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 16 + 36

    Answer: 23
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 12 = 32

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 5cm and b = 12cm

    Answer: 13cm
  4. 4. Ratio

    Share 80 in the ratio 3:2

    Answer: 48 and 32
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 6, 35, 45, 25, 45, 32, 35, 13

    Answer: 29.5

Wednesday 2 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 23 + 47

    Answer: 2621
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x + 6 = 72

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 5cm and b = 7cm

    Answer: 8.6cm
  4. 4. Ratio

    Share 66 in the ratio 2:1

    Answer: 44 and 22
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 30, 12, 17, 22, 50, 8

    Answer: 23.2

Thursday 3 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 912 + 112

    Answer: 56
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x - 14 = 28

    Answer: x = 14
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 10cm and b = 8cm

    Answer: 12.81cm
  4. 4. Ratio

    Share 96 in the ratio 1:2

    Answer: 32 and 64
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 20, 3, 9, 5

    Answer: 9.8

Friday 4 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 410 + 310

    Answer: 710
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x - 12 = 28

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 10cm and b = 12cm

    Answer: 15.62cm
  4. 4. Ratio

    Divide 250 in the ratio 2:2:1

    Answer: 100, 100 and 50
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 24, 8, 9, 13, 23, 10

    Answer: 14.5