Change pack
Cornerstone Oct 24 - 30 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 24 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 14 + 13

    Answer: 712
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 9 = 37

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 11cm and b = 12cm

    Answer: 16.28cm
  4. 4. Ratio

    Share 54 in the ratio 1:2

    Answer: 18 and 36
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 19, 19, 18, 18

    Answer: 16.4

Tuesday 25 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 16

    Answer: 23
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x - 17 = 95

    Answer: x = 14
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 7cm and 24cm

    Answer: 25cm
  4. 4. Ratio

    Share 120 in the ratio 1:2

    Answer: 40 and 80
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 5, 5, 9, 38, 34, 29, 22

    Answer: 20.3

Wednesday 26 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 15 + 13

    Answer: 815
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x - 5 = 51

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 10cm and b = 9cm

    Answer: 13.45cm
  4. 4. Ratio

    Share 90 in the ratio 1:4

    Answer: 18 and 72
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 25, 49, 25, 12, 23, 17

    Answer: 25.2

Thursday 27 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 911 + 111

    Answer: 1011
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 12 = 75

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 9cm and 12cm

    Answer: 15cm
  4. 4. Ratio

    Share 42 in the ratio 1:2

    Answer: 14 and 28
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 6, 15, 20, 13

    Answer: 14.6

Friday 28 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 26 + 36

    Answer: 56
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x + 9 = 33

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 3cm and 4cm

    Answer: 5cm
  4. 4. Ratio

    Share 30 in the ratio 3:2

    Answer: 18 and 12
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 8, 8, 7, 7

    Answer: 6.8