Change pack
Cornerstone Oct 10 - 16 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 10 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 17

    Answer: 47
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x - 5 = 17

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 15cm and 20cm

    Answer: 25cm
  4. 4. Ratio

    Share 140 in the ratio 3:4

    Answer: 60 and 80
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 20, 2

    Answer: 8.3333333333333

Tuesday 11 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 14 + 26

    Answer: 712
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x + 8 = 63

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 10cm and b = 15cm

    Answer: 18.03cm
  4. 4. Ratio

    Share 48 in the ratio 1:3

    Answer: 12 and 36
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 44, 22, 7, 8, 32, 14

    Answer: 21.2

Wednesday 12 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 310 + 610

    Answer: 910
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 6 = 42

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 7cm and b = 15cm

    Answer: 16.55cm
  4. 4. Ratio

    Share 50 in the ratio 4:1

    Answer: 40 and 10
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 6, 5, 37, 7, 38, 6, 14, 49

    Answer: 20.3

Thursday 13 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 13 + 46

    Answer: 11
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x - 16 = 8

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 5cm and b = 5cm

    Answer: 7.07cm
  4. 4. Ratio

    Share 28 in the ratio 3:1

    Answer: 21 and 7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 4, 12

    Answer: 8.3333333333333

Friday 14 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 25 + 48

    Answer: 910
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x - 10 = 42

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 7cm and b = 9cm

    Answer: 11.4cm
  4. 4. Ratio

    Divide 88 in the ratio 1:4:3

    Answer: 11, 44 and 33
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 18, 50, 13, 12, 5, 20, 9, 6

    Answer: 16.6