Change pack
Cornerstone Oct 3 - 9 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 3 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 15 + 35

    Answer: 45
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 12 = 56

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 8cm and b = 6cm

    Answer: 10cm
  4. 4. Ratio

    Divide 153 in the ratio 3:2:4

    Answer: 51, 34 and 68
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 7, 9, 8

    Answer: 9.25

Tuesday 4 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 16

    Answer: 56
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 6 = 18

    Answer: x = 3
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 6cm and b = 13cm

    Answer: 14.32cm
  4. 4. Ratio

    Share 84 in the ratio 2:1

    Answer: 56 and 28
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 19, 34, 22, 42, 14, 27, 16

    Answer: 24.9

Wednesday 5 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 18 + 56

    Answer: 2324
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x - 12 = 13

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 12cm and 35cm

    Answer: 37cm
  4. 4. Ratio

    Share 55 in the ratio 4:1

    Answer: 44 and 11
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 20, 4, 11, 11

    Answer: 10.2

Thursday 6 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 310 + 510

    Answer: 45
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x - 11 = 15

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 11cm and b = 4cm

    Answer: 11.7cm
  4. 4. Ratio

    Share 44 in the ratio 1:3

    Answer: 11 and 33
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 14, 10

    Answer: 9.3333333333333

Friday 7 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 23 + 35

    Answer: 1915
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 9 = 29

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 15cm and 36cm

    Answer: 39cm
  4. 4. Ratio

    Share 60 in the ratio 1:2

    Answer: 20 and 40
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 35, 29, 49, 15, 7, 44

    Answer: 29.8