Change pack
Cornerstone Sep 19 - 25 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 19 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 47 + 17

    Answer: 57
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 15 = 59

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 3cm and 4cm

    Answer: 5cm
  4. 4. Ratio

    Share 56 in the ratio 4:3

    Answer: 32 and 24
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 24, 31, 6, 40, 30, 45, 14

    Answer: 27.1

Tuesday 20 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 68 + 26

    Answer: 1312
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 8 = 64

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 5cm and b = 12cm

    Answer: 13cm
  4. 4. Ratio

    Share 49 in the ratio 4:3

    Answer: 28 and 21
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 17, 17, 13, 2

    Answer: 12

Wednesday 21 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 57 + 17

    Answer: 67
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x - 13 = 43

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 11cm and b = 7cm

    Answer: 13.04cm
  4. 4. Ratio

    Share 98 in the ratio 4:3

    Answer: 56 and 42
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 17, 7, 9, 19, 41, 7, 40, 37

    Answer: 22.1

Thursday 22 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 25 + 36

    Answer: 910
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x - 14 = 18

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 3cm and b = 7cm

    Answer: 7.62cm
  4. 4. Ratio

    Share 39 in the ratio 2:1

    Answer: 26 and 13
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 32, 14, 24, 15, 33, 6

    Answer: 20.7

Friday 23 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 68 + 18

    Answer: 78
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x + 13 = 28

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 7cm and 24cm

    Answer: 25cm
  4. 4. Ratio

    Share 36 in the ratio 1:3

    Answer: 9 and 27
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 20, 16, 5, 11

    Answer: 11.8