Change pack
Cornerstone Apr 27 - May 3 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 27 April 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 4⁄8 + 2⁄8

    Answer: 3⁄4
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x - 18 = 24

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 10cm and b = 11cm

    Answer: 14.87cm
  4. 4. Ratio

    Share 60 in the ratio 2:1

    Answer: 40 and 20
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 9, 14, 18, 10

    Answer: 10.8

Tuesday 28 April 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 5⁄8 + 1⁄8

    Answer: 3⁄4
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x - 13 = 15

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 10cm and b = 6cm

    Answer: 11.66cm
  4. 4. Ratio

    Share 75 in the ratio 2:3

    Answer: 30 and 45
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 5, 18, 6

    Answer: 10.25

Wednesday 29 April 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 4⁄6 + 2⁄8

    Answer: 11⁄12
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 8 = 64

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 8cm and 15cm

    Answer: 17cm
  4. 4. Ratio

    Share 84 in the ratio 4:3

    Answer: 48 and 36
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 16, 50, 9, 26, 16, 48, 9, 43

    Answer: 27.1

Thursday 30 April 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 1⁄3 + 5⁄7

    Answer: 22⁄21
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x + 14 = 32

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 3cm and b = 14cm

    Answer: 14.32cm
  4. 4. Ratio

    Share 98 in the ratio 3:4

    Answer: 42 and 56
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 38, 44, 5, 30, 20, 12

    Answer: 24.8

Friday 1 May 2020

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 3⁄11 + 1⁄11

    Answer: 4⁄11
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x - 13 = 77

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 12cm and 35cm

    Answer: 37cm
  4. 4. Ratio

    Share 80 in the ratio 1:4

    Answer: 16 and 64
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 47, 25, 46, 40, 40, 32, 44, 19

    Answer: 36.6