Change pack
Bedrock Jan 23 - 29 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 23 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 14 + 25

    Answer: 14 + 25 = 39
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 3x + 10

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Convert 15m to cm

    Answer: 1500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:30

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 4, 17, 16

    Answer: 13

Tuesday 24 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 47 + 48

    Answer: 47 + 48 = 95
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 7x + 9

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 19m to cm

    Answer: 1900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:4

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 8, 14, 12, 20

    Answer: 12.2

Wednesday 25 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 66 + 72

    Answer: 66 + 72 = 138
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 6x + 11

    Answer: 59
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:9

    Answer: 7:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 9, 14, 19, 18

    Answer: 15.2

Thursday 26 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 32

    Answer: 36 + 32 = 68
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 5x + 8

    Answer: 53
  3. 3. Geometry

    Convert 13cm to mm

    Answer: 130mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:18

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 17, 11, 10

    Answer: 12.5

Friday 27 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 56 + 85

    Answer: 56 + 85 = 141
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 4x + 8

    Answer: 48
  3. 3. Geometry

    Convert 31cm to mm

    Answer: 310mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:15

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 13, 3, 20

    Answer: 13