Change pack
Bedrock Jan 16 - 22 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 16 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 44

    Answer: 33 + 44 = 77
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 5x + 6

    Answer: 41
  3. 3. Geometry

    Convert 19m to cm

    Answer: 1900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:35

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 18, 10, 15

    Answer: 11.5

Tuesday 17 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 29

    Answer: 33 + 29 = 62
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 8x + 11

    Answer: 67
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:16

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 18, 18, 19

    Answer: 16

Wednesday 18 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 71 + 97

    Answer: 71 + 97 = 168
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 4x + 8

    Answer: 36
  3. 3. Geometry

    Convert 39cm to mm

    Answer: 390mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:21

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 11, 17, 16, 6

    Answer: 11.6

Thursday 19 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 18 + 11

    Answer: 18 + 11 = 29
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 8x + 6

    Answer: 38
  3. 3. Geometry

    Convert 16m to cm

    Answer: 1600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:8

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 5, 2, 19

    Answer: 10.5

Friday 20 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 81 + 61

    Answer: 81 + 61 = 142
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 4x + 9

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:24

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 5, 5, 19

    Answer: 7.75