Change pack
Bedrock Jan 9 - 15 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 9 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 82 + 49

    Answer: 82 + 49 = 131
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 2x + 3

    Answer: 13
  3. 3. Geometry

    Convert 12cm to mm

    Answer: 120mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:10

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 7, 16, 18, 9

    Answer: 10.6

Tuesday 10 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 89 + 26

    Answer: 89 + 26 = 115
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 2x + 10

    Answer: 28
  3. 3. Geometry

    Convert 29cm to mm

    Answer: 290mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:24

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 3, 3

    Answer: 5.3333333333333

Wednesday 11 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 42 + 15

    Answer: 42 + 15 = 57
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 6x + 8

    Answer: 44
  3. 3. Geometry

    Convert 6m to cm

    Answer: 600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:9

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 8, 12, 15, 6

    Answer: 9.4

Thursday 12 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 96 + 60

    Answer: 96 + 60 = 156
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 6x + 3

    Answer: 51
  3. 3. Geometry

    Convert 15m to cm

    Answer: 1500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:9

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 9, 13

    Answer: 11.333333333333

Friday 13 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 18 + 47

    Answer: 18 + 47 = 65
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 2x + 10

    Answer: 16
  3. 3. Geometry

    Convert 44cm to mm

    Answer: 440mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:4

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 8, 9, 5, 2

    Answer: 7.2