Change pack
Bedrock Jan 2 - 8 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 2 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 12

    Answer: 43 + 12 = 55
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 5x + 6

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Convert 8m to cm

    Answer: 800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:18

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 19, 15, 12

    Answer: 15.25

Tuesday 3 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 26

    Answer: 22 + 26 = 48
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 8x + 5

    Answer: 53
  3. 3. Geometry

    Convert 6m to cm

    Answer: 600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:6

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 8, 6

    Answer: 9.3333333333333

Wednesday 4 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 99 + 95

    Answer: 99 + 95 = 194
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 6x + 5

    Answer: 35
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:28

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 9, 2

    Answer: 8.3333333333333

Thursday 5 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 12 + 13

    Answer: 12 + 13 = 25
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 8x + 12

    Answer: 68
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:35

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 12, 14

    Answer: 10

Friday 6 January 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 55 + 53

    Answer: 55 + 53 = 108
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 2x + 3

    Answer: 11
  3. 3. Geometry

    Convert 15m to cm

    Answer: 1500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:24

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 13, 18, 20

    Answer: 14