Change pack
Bedrock Dec 26 - Jan 1 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 26 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 34 + 33

    Answer: 34 + 33 = 67
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 5x + 10

    Answer: 45
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:40

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 9, 3

    Answer: 9.6666666666667

Tuesday 27 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 80 + 90

    Answer: 80 + 90 = 170
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 3x + 5

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 44cm to mm

    Answer: 440mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:12

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 5, 11

    Answer: 6.3333333333333

Wednesday 28 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 91 + 82

    Answer: 91 + 82 = 173
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 4x + 10

    Answer: 18
  3. 3. Geometry

    Convert 8cm to mm

    Answer: 80mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:24

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 2, 18, 9

    Answer: 8.25

Thursday 29 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 15 + 30

    Answer: 15 + 30 = 45
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 8x + 3

    Answer: 83
  3. 3. Geometry

    Convert 48cm to mm

    Answer: 480mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:8

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 3, 18

    Answer: 10.666666666667

Friday 30 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 19

    Answer: 25 + 19 = 44
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 4x + 12

    Answer: 40
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:12

    Answer: 7:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 4, 2

    Answer: 3