Change pack
Bedrock Dec 19 - 25 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 19 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 12 + 42

    Answer: 12 + 42 = 54
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 2x + 3

    Answer: 15
  3. 3. Geometry

    Convert 48cm to mm

    Answer: 480mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:4

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 9, 20, 11

    Answer: 14.5

Tuesday 20 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 95 + 66

    Answer: 95 + 66 = 161
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 3x + 11

    Answer: 38
  3. 3. Geometry

    Convert 47cm to mm

    Answer: 470mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:15

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 3, 11

    Answer: 6

Wednesday 21 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 40 + 25

    Answer: 40 + 25 = 65
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 7x + 3

    Answer: 66
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:6

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 7, 2

    Answer: 9.6666666666667

Thursday 22 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 73 + 63

    Answer: 73 + 63 = 136
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 6x + 7

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Convert 6cm to mm

    Answer: 60mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:8

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 5, 13, 17

    Answer: 11.5

Friday 23 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 21 + 32

    Answer: 21 + 32 = 53
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 8x + 5

    Answer: 61
  3. 3. Geometry

    Convert 33cm to mm

    Answer: 330mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:14

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 3, 14, 8, 4

    Answer: 7.4