Change pack
Bedrock Dec 12 - 18 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 12 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 24 + 72

    Answer: 24 + 72 = 96
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 5x + 5

    Answer: 40
  3. 3. Geometry

    Convert 17cm to mm

    Answer: 170mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:24

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 7, 2, 12, 5

    Answer: 8.4

Tuesday 13 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 27

    Answer: 33 + 27 = 60
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 4x + 9

    Answer: 41
  3. 3. Geometry

    Convert 2m to cm

    Answer: 200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:35

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 14, 8, 16, 18

    Answer: 14.2

Wednesday 14 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 41

    Answer: 37 + 41 = 78
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 4x + 8

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:24

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 18, 20, 6

    Answer: 15.25

Thursday 15 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 58 + 73

    Answer: 58 + 73 = 131
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 4x + 12

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 15cm to mm

    Answer: 150mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:28

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 15, 12, 8

    Answer: 13.75

Friday 16 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 31 + 29

    Answer: 31 + 29 = 60
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 4x + 12

    Answer: 44
  3. 3. Geometry

    Convert 15m to cm

    Answer: 1500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:24

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 20, 5, 14

    Answer: 14.25