Change pack
Bedrock Dec 5 - 11 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 5 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 35

    Answer: 43 + 35 = 78
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 7x + 6

    Answer: 69
  3. 3. Geometry

    Convert 13m to cm

    Answer: 1300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:10

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 13, 20

    Answer: 12.666666666667

Tuesday 6 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 26 + 80

    Answer: 26 + 80 = 106
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 2x + 6

    Answer: 12
  3. 3. Geometry

    Convert 37cm to mm

    Answer: 370mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:25

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 15, 11

    Answer: 12.333333333333

Wednesday 7 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 29 + 30

    Answer: 29 + 30 = 59
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 6x + 6

    Answer: 42
  3. 3. Geometry

    Convert 42cm to mm

    Answer: 420mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:4

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 13, 7

    Answer: 9

Thursday 8 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 34 + 34

    Answer: 34 + 34 = 68
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 6x + 4

    Answer: 58
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:12

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 20, 10

    Answer: 15.666666666667

Friday 9 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 92 + 58

    Answer: 92 + 58 = 150
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 2x + 10

    Answer: 18
  3. 3. Geometry

    Convert 6m to cm

    Answer: 600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:10

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 14, 20, 10

    Answer: 11.75