Change pack
Bedrock Nov 28 - Dec 4 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 28 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 74 + 67

    Answer: 74 + 67 = 141
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 4x + 8

    Answer: 24
  3. 3. Geometry

    Convert 13m to cm

    Answer: 1300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:20

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 3, 12

    Answer: 10

Tuesday 29 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 40 + 17

    Answer: 40 + 17 = 57
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 4x + 9

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Convert 47cm to mm

    Answer: 470mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:30

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 8, 3, 8

    Answer: 5.5

Wednesday 30 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 43

    Answer: 43 + 43 = 86
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 2x + 4

    Answer: 12
  3. 3. Geometry

    Convert 15cm to mm

    Answer: 150mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:16

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 17, 10, 9, 14

    Answer: 11.8

Thursday 1 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 92 + 71

    Answer: 92 + 71 = 163
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 8x + 5

    Answer: 37
  3. 3. Geometry

    Convert 17cm to mm

    Answer: 170mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:30

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 2, 6, 17

    Answer: 9.75

Friday 2 December 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 15 + 15

    Answer: 15 + 15 = 30
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 7x + 6

    Answer: 41
  3. 3. Geometry

    Convert 8cm to mm

    Answer: 80mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:16

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 5, 20

    Answer: 9.6666666666667