Change pack
Bedrock Nov 21 - 27 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 21 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 34 + 18

    Answer: 34 + 18 = 52
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 4x + 8

    Answer: 44
  3. 3. Geometry

    Convert 40cm to mm

    Answer: 400mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:12

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 17, 3, 4, 8

    Answer: 10.2

Tuesday 22 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 44 + 32

    Answer: 44 + 32 = 76
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 5x + 5

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Convert 15m to cm

    Answer: 1500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:4

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 10, 16, 3, 20

    Answer: 12.4

Wednesday 23 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 12 + 42

    Answer: 12 + 42 = 54
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 5x + 9

    Answer: 54
  3. 3. Geometry

    Convert 8m to cm

    Answer: 800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:30

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 10, 4, 18

    Answer: 11.25

Thursday 24 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 20 + 29

    Answer: 20 + 29 = 49
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 3x + 11

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Convert 4m to cm

    Answer: 400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:21

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 4, 16

    Answer: 9.6666666666667

Friday 25 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 97 + 22

    Answer: 97 + 22 = 119
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 6x + 11

    Answer: 59
  3. 3. Geometry

    Convert 12m to cm

    Answer: 1200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:16

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 20, 10, 9

    Answer: 12.5