Change pack
Bedrock Nov 14 - 20 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 14 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 31 + 47

    Answer: 31 + 47 = 78
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 2x + 6

    Answer: 26
  3. 3. Geometry

    Convert 48cm to mm

    Answer: 480mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:40

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 17, 3, 16, 15

    Answer: 14.2

Tuesday 15 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 42 + 82

    Answer: 42 + 82 = 124
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 6x + 4

    Answer: 28
  3. 3. Geometry

    Convert 16m to cm

    Answer: 1600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:21

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 8, 8, 17

    Answer: 10.5

Wednesday 16 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 49

    Answer: 25 + 49 = 74
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 4x + 3

    Answer: 43
  3. 3. Geometry

    Convert 4m to cm

    Answer: 400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:8

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 2, 9, 5

    Answer: 5.25

Thursday 17 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 86 + 22

    Answer: 86 + 22 = 108
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 4x + 10

    Answer: 46
  3. 3. Geometry

    Convert 19m to cm

    Answer: 1900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:40

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 3, 18

    Answer: 13.333333333333

Friday 18 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 32 + 21

    Answer: 32 + 21 = 53
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 6x + 8

    Answer: 62
  3. 3. Geometry

    Convert 33cm to mm

    Answer: 330mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:32

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 5, 12, 6, 15

    Answer: 10.4