Change pack
Bedrock Nov 7 - 13 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 7 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 48

    Answer: 35 + 48 = 83
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 7x + 9

    Answer: 65
  3. 3. Geometry

    Convert 7cm to mm

    Answer: 70mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:6

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 7, 7, 5

    Answer: 9.5

Tuesday 8 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 23

    Answer: 35 + 23 = 58
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 7x + 9

    Answer: 37
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:30

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 9, 13

    Answer: 13.666666666667

Wednesday 9 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 76 + 43

    Answer: 76 + 43 = 119
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 4x + 9

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:28

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 13, 8, 6

    Answer: 8

Thursday 10 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 52 + 85

    Answer: 52 + 85 = 137
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 4x + 12

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 24cm to mm

    Answer: 240mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:16

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 15, 12, 13, 20

    Answer: 15

Friday 11 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 25

    Answer: 43 + 25 = 68
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 7x + 10

    Answer: 52
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:6

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 9, 20

    Answer: 11.333333333333