Change pack
Bedrock Oct 31 - Nov 6 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 31 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 62 + 53

    Answer: 62 + 53 = 115
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 3x + 11

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 8m to cm

    Answer: 800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:8

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 11, 20, 10

    Answer: 10.75

Tuesday 1 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 80 + 21

    Answer: 80 + 21 = 101
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 6x + 11

    Answer: 47
  3. 3. Geometry

    Convert 6cm to mm

    Answer: 60mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:15

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 12, 18, 7, 20

    Answer: 14.8

Wednesday 2 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 15

    Answer: 25 + 15 = 40
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 2x + 10

    Answer: 14
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:24

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 3, 19, 9

    Answer: 11.75

Thursday 3 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 71

    Answer: 23 + 71 = 94
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 7x + 3

    Answer: 17
  3. 3. Geometry

    Convert 17cm to mm

    Answer: 170mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:20

    Answer: 5:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 2, 19, 4

    Answer: 7

Friday 4 November 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 29 + 88

    Answer: 29 + 88 = 117
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 2x + 8

    Answer: 16
  3. 3. Geometry

    Convert 14cm to mm

    Answer: 140mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:21

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 11, 4, 3

    Answer: 8.25