Change pack
Bedrock Oct 24 - 30 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 24 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 29

    Answer: 35 + 29 = 64
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 6x + 3

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:15

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 4, 20, 6, 6

    Answer: 7.6

Tuesday 25 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 30 + 20

    Answer: 30 + 20 = 50
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 6x + 10

    Answer: 22
  3. 3. Geometry

    Convert 16m to cm

    Answer: 1600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:40

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 17, 17

    Answer: 12.333333333333

Wednesday 26 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 12 + 30

    Answer: 12 + 30 = 42
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 7x + 5

    Answer: 19
  3. 3. Geometry

    Convert 37cm to mm

    Answer: 370mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:15

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 10, 10, 6

    Answer: 9

Thursday 27 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 69

    Answer: 22 + 69 = 91
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 8x + 10

    Answer: 34
  3. 3. Geometry

    Convert 8cm to mm

    Answer: 80mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:16

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 12, 13, 11

    Answer: 13.75

Friday 28 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 52

    Answer: 46 + 52 = 98
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 2x + 6

    Answer: 16
  3. 3. Geometry

    Convert 18cm to mm

    Answer: 180mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:12

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 9, 20, 15

    Answer: 15.5