Change pack
Bedrock Oct 17 - 23 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 17 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 73 + 41

    Answer: 73 + 41 = 114
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 3x + 5

    Answer: 26
  3. 3. Geometry

    Convert 12m to cm

    Answer: 1200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:8

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 9, 7, 6

    Answer: 8.5

Tuesday 18 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 82 + 25

    Answer: 82 + 25 = 107
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 4x + 5

    Answer: 17
  3. 3. Geometry

    Convert 8m to cm

    Answer: 800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:12

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 18, 9

    Answer: 10

Wednesday 19 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 43

    Answer: 23 + 43 = 66
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 7x + 11

    Answer: 74
  3. 3. Geometry

    Convert 26cm to mm

    Answer: 260mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:15

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 13, 13

    Answer: 14.333333333333

Thursday 20 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 92 + 28

    Answer: 92 + 28 = 120
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 2x + 11

    Answer: 17
  3. 3. Geometry

    Convert 13m to cm

    Answer: 1300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:8

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 5, 4

    Answer: 7

Friday 21 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 44 + 26

    Answer: 44 + 26 = 70
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 6x + 3

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Convert 25cm to mm

    Answer: 250mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:12

    Answer: 7:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 19, 9

    Answer: 12.666666666667