Change pack
Bedrock Oct 10 - 16 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 10 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 30

    Answer: 25 + 30 = 55
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 6x + 9

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:25

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 19, 2, 2

    Answer: 10

Tuesday 11 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 14 + 42

    Answer: 14 + 42 = 56
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 3x + 6

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Convert 18cm to mm

    Answer: 180mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:12

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 18, 14

    Answer: 17

Wednesday 12 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 84 + 56

    Answer: 84 + 56 = 140
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 4x + 12

    Answer: 28
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:25

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 10, 18, 6

    Answer: 12.75

Thursday 13 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 42

    Answer: 25 + 42 = 67
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 2x + 12

    Answer: 30
  3. 3. Geometry

    Convert 47cm to mm

    Answer: 470mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:12

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 16, 14

    Answer: 11.333333333333

Friday 14 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 21 + 47

    Answer: 21 + 47 = 68
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 2x + 5

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Convert 16m to cm

    Answer: 1600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:6

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 8, 4

    Answer: 6