Change pack
Bedrock Oct 3 - 9 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 3 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 60 + 94

    Answer: 60 + 94 = 154
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 7x + 5

    Answer: 47
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:4

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 18, 10, 12

    Answer: 11.75

Tuesday 4 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 99 + 63

    Answer: 99 + 63 = 162
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 6x + 4

    Answer: 22
  3. 3. Geometry

    Convert 16m to cm

    Answer: 1600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:16

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 20, 13, 20, 9

    Answer: 13

Wednesday 5 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 21 + 43

    Answer: 21 + 43 = 64
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 7x + 4

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 15cm to mm

    Answer: 150mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:6

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 2, 2, 2

    Answer: 6

Thursday 6 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 39 + 52

    Answer: 39 + 52 = 91
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 5x + 5

    Answer: 45
  3. 3. Geometry

    Convert 25cm to mm

    Answer: 250mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:10

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 15, 18, 2, 9

    Answer: 9.8

Friday 7 October 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 32 + 40

    Answer: 32 + 40 = 72
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 3x + 9

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Convert 47cm to mm

    Answer: 470mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:10

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 13, 8

    Answer: 10.666666666667