Change pack
Bedrock Sep 26 - Oct 2 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 26 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 87 + 34

    Answer: 87 + 34 = 121
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 7x + 4

    Answer: 39
  3. 3. Geometry

    Convert 13m to cm

    Answer: 1300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:16

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 9, 14, 8

    Answer: 10

Tuesday 27 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 41

    Answer: 23 + 41 = 64
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 4x + 8

    Answer: 16
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:16

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 15, 12, 6, 6

    Answer: 11.4

Wednesday 28 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 15 + 19

    Answer: 15 + 19 = 34
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 2x + 3

    Answer: 19
  3. 3. Geometry

    Convert 30cm to mm

    Answer: 300mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:15

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 10, 12, 16

    Answer: 14.5

Thursday 29 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 42 + 82

    Answer: 42 + 82 = 124
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 2x + 6

    Answer: 12
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:14

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 14, 20

    Answer: 16

Friday 30 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 52 + 30

    Answer: 52 + 30 = 82
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 7x + 10

    Answer: 59
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:18

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 14, 20, 17

    Answer: 17.5