Change pack
Bedrock Sep 19 - 25 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 19 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 29 + 25

    Answer: 29 + 25 = 54
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 4x + 12

    Answer: 48
  3. 3. Geometry

    Convert 4m to cm

    Answer: 400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:21

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 7, 4, 6

    Answer: 9

Tuesday 20 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 24 + 12

    Answer: 24 + 12 = 36
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 2x + 8

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:24

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 13, 11

    Answer: 13

Wednesday 21 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 69 + 29

    Answer: 69 + 29 = 98
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 6x + 10

    Answer: 70
  3. 3. Geometry

    Convert 26cm to mm

    Answer: 260mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:16

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 19, 19, 12

    Answer: 13

Thursday 22 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 32

    Answer: 35 + 32 = 67
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 7x + 8

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Convert 39cm to mm

    Answer: 390mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:15

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 20, 6, 17

    Answer: 14.75

Friday 23 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 73

    Answer: 36 + 73 = 109
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 6x + 5

    Answer: 17
  3. 3. Geometry

    Convert 10m to cm

    Answer: 1000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:6

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 10, 18

    Answer: 11