Change pack
Bedrock Sep 12 - 18 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 12 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 19 + 16

    Answer: 19 + 16 = 35
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 4x + 3

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 47cm to mm

    Answer: 470mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:21

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 10, 13, 18, 5

    Answer: 10.4

Tuesday 13 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 57 + 66

    Answer: 57 + 66 = 123
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 6x + 4

    Answer: 40
  3. 3. Geometry

    Convert 12m to cm

    Answer: 1200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:12

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 17, 8, 20

    Answer: 12

Wednesday 14 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 77 + 70

    Answer: 77 + 70 = 147
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 5x + 5

    Answer: 30
  3. 3. Geometry

    Convert 48cm to mm

    Answer: 480mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:6

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 9, 7, 6, 10

    Answer: 10

Thursday 15 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 26 + 17

    Answer: 26 + 17 = 43
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 2x + 5

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Convert 15m to cm

    Answer: 1500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:15

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 4, 2

    Answer: 2.6666666666667

Friday 16 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 64 + 33

    Answer: 64 + 33 = 97
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 6x + 5

    Answer: 53
  3. 3. Geometry

    Convert 50cm to mm

    Answer: 500mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:16

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 2, 4, 13

    Answer: 9.5