Change pack
Bedrock Sep 5 - 11 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 5 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 86 + 30

    Answer: 86 + 30 = 116
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 2x + 12

    Answer: 24
  3. 3. Geometry

    Convert 41cm to mm

    Answer: 410mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:28

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 9, 4, 20

    Answer: 11.25

Tuesday 6 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 17 + 29

    Answer: 17 + 29 = 46
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 6x + 7

    Answer: 37
  3. 3. Geometry

    Convert 2m to cm

    Answer: 200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:15

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 13, 2, 4, 14

    Answer: 8.4

Wednesday 7 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 75 + 38

    Answer: 75 + 38 = 113
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 7x + 4

    Answer: 53
  3. 3. Geometry

    Convert 8m to cm

    Answer: 800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:40

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 15, 6, 8

    Answer: 8.75

Thursday 8 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 58

    Answer: 23 + 58 = 81
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 7x + 11

    Answer: 74
  3. 3. Geometry

    Convert 46cm to mm

    Answer: 460mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:6

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 9, 2, 19

    Answer: 8.75

Friday 9 September 2022

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 20

    Answer: 41 + 20 = 61
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 5x + 11

    Answer: 36
  3. 3. Geometry

    Convert 38cm to mm

    Answer: 380mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:14

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 11, 5, 16, 14

    Answer: 11.8